Kas es esmu jeb īss dosjē


Vārds, uzvārds: Česlavs Gržibovskis.

Izglītība: augstākā, iegūts bakalaura grāds Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē (tagad saucas Biznesa vadības un ekonomikas fakultāte) mārketinga specialitātē un maģistra grāds Bāzeles Universitātes Eiropas institūtā Šveicē ar specializāciju Eiropas studijās (Eiropas ekonomiskā un politiskā integrācija, Eiropas tiesības). Nepabeigtas studijas doktorantūrā, promocijas darba tēma: “Strukturālā politika un reformas izaugsmes veicināšanai Latvijā”.

Nodarbošanās: strādāju ar ekonomikas politikas jautājumiem, ekonomikas politikas koordināciju, īstenošanas uzraudzību un lasu lekcijas augstskolā par Baltijas valstu ekonomiku un to integrāciju Eiropas Savienībā.

Profesionālās intereses: svešvalodas (brīvi pārvaldu krievu, angļu, vācu un nedaudz runāju poļu valodā), ekonomikas politika un strukturālās reformas (esmu vairāku starptautisko publikāciju autors par Latvijas tautsaimniecības attīstību un ekonomikas politikas jautājumiem, kas ir prezentētas starptautiskajās konferencēs Latvijā un ārzemēs).

Vaļasprieki: fotogrāfija un māksla, makšķerēšana.

Kontaktinformācija: retranslacijas@gmail.com

                                             https://twitter.com/retranslacijas

Comments

Popular posts from this blog

Apsveicu visus Česlavus vārda dienā (8.februāris)

Why you should check the weather forecast before going out to shoot photos?

Vienas fotogrāfijas mistika jeb negatīvs ir pozitīvs, bet pozitīvs - negatīvs